HTML

Hungarian Psycho

Petra Bateman és ami benne van...

Friss topikok

  • András: De van mindig valaki, Aki rád vár, de nagyon, Képes rád várni még A téli hajnalon. Csak álmok, mi... (2008.04.30. 13:40) Félek, minden eltűnik
  • Petra Bateman: Kálmán, köszönöm, hogy megfogalmaztad helyettem, amit gondolok, és nem úgy néz ki, mintha csak az ... (2008.03.18. 10:46) nem félünk
  • Tru: a blaskó ha ilyen primitív módon tiltakozik, kb. az az ő baja. mi a f@t mártírkodik. (2008.03.16. 15:18) tipikus

Címkék

agyal (1) belpol (7) blaskó péter (1) demszky (1) depi (1) ffi nő (1) fletó (3) ünnep (2) vérfagyi (1) vers (4)

Linkblog

Archívum

figyelem

2008.03.07. 21:54 Petra Bateman

az embereket az utcán járva. nézem őket. jó, főleg a férfiakat. de végülis mindenkit. napszemüvegem mögül vizslatom a tekinteteket, fürkészem az arcukat.
hova tartanak? honnan jönnek? miért onnan? és miért oda?
boldogok? boldogtalanok? van valakijük?
szoktam nézni a párban járókat is. fiú és lány. kézenfogva. néha szörnyű párosításokat vélek felfedezni. egyszerűen nem tudom, emberek hogy illhetnek össze, mikor nem. legalábbis külsőre nem. vagy nem tudom. ez nyilván hülyeség.
a lányokat is nézem. mint potenciális vetélytársakat. vagy nem vetélytársként nézek rájuk. inkább mint alkalmi szeretőként. hogy milyen lenne ha... milyen lehet ruhátlanul. hogy tudna "szeretni" egy éjszaka erejéig.
láttam ma egy különleges lányt. hatalmas szemei, hosszú szempillái voltak. legalább 23-nak nézett ki, bár szerintem még 18 alatt volt. próbáltam megfejteni a különlegességének mibenlétét. talán a szemei... hiszen engem is az fogott meg elsőre. aztán a törékeny alakja. hosszú haja hanyagul összefogva.

Szólj hozzá!

Címkék: ffi nő

A bejegyzés trackback címe:

https://hungarianpsycho.blog.hu/api/trackback/id/tr54370575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása